Friluftsskolen.dk har fået luft under vingerne

Facebooktwittermail

Friluftsskolen.dk har nu eksisteret i en uge, og vi er glade for, at den er blevet taget godt imod. Med snart 40 poster fordelt over det meste af Brabrand og mange besøg på posterne, er der i hvert fald nogle børn, som får frisk luft og motion. Der er fuld gang i at regne regnestykker, ramme ordklasser, bestemme hovedstæder i forskellige lande og finde de rigtige navne på nordiske guder.

Post til Friluftsskolen.dk

Vi er derfor super glade for alle de kvalificerede bidrag til spørgsmål, som vi løbende modtager. De nuværende kategorier er matematik, dansk, natur og teknik, geografi og almen viden, men vi arbejder også på at oprette nye kategorier.

Vi har også i støbeskeen at udbyde temadage, hvor alle posterne tilpasses et bestemt tema netop denne dag, f.eks. en dag i Astris Lindgrens verden.

Ideerne er mange, og du er også meget velkommen til at bidrage med såvel ideer og spørgsmål til quizzerne. Skriv til info@tranumthomsen.dk.

Endelig må vi ikke glemme at passe på os selv og hinanden. Husk derfor at holde god afstand derude og undgå at røre ved posterne. Læs sundhedsstyrelsens vejledning her.

Én kommentar til “Friluftsskolen.dk har fået luft under vingerne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *